Doneren en vrijwilligers

Doneren

Het realiseren van de missie van MF NL-VL kost tijd en geld. Daarom hebben we jouw hulp als vrijwilliger en/of donateur hard nodig! Wil je een actieve bijdrage leveren? Help ons mee als vrijwilliger en meld je aan via info@mf-nlvl.org. Wil je een financiële bijdrage leveren? Doneer via ons rekeningnummer.

De ANBI status wordt aangevraagd.

Al onze vrijwilligers en donateurs ontvangen onze halfjaarlijkse nieuwsbrief met nieuwtjes, ontwikkelingen en events.

www.mfnlvl.org  info@mf-nlvl.org  |  KVK: 80232167  |  
IBAN: NL 40 RABO 0364 5581 21 t.n.v. St. Matthews Fr. NL en VLAAN

Help ons direct

Noteer hier je naam en email. Wij willen graag weten wij wie onze donateurs zijn.  Als dank ontvang je onze Nieuwsbrief om op hoogte te blijven van onze activiteiten. 

Vrijwilligers

Om onze missie te realiseren zijn er meer mensen nodig! MF NL-VL wil vooral werken met projectgroepen die wij samenstellen en die in een afgebakende periode voor een bepaald doel aan de slag gaan. Dit kunnen ook kortdurende activiteiten zijn zoals het meedenken en meelezen van teksten voor ouders en patiënten voor de website. Maar ook het uitproberen van recepten is een mogelijkheid. In de toekomst zijn er ook vrijwilligers nodig voor fondsenwerving en scholingen.

Vind je het leuk om ons te helpen? Mail ons dan om je aan te melden als vrijwilliger. Vermeld daarbij ook je adres en telefoonnummer, zodat wij kunnen bellen voor een kennismaking.

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet