2 jaar op Instagram!

2 jaar op Instagram!

Hoera!!
Als Matthews Friends Nederland-Vlaanderen zijn we 2 jaar actief op Instagram! Wat is er veel gebeurd! Inmiddels hebben we 105 berichten gepost en hebben we 183 volgers. Daar zijn we reuze trots op en blij mee. We gaan verder met het posten van interessante weetjes, tips en leuke recepten die jullie kunnen helpen in het dagelijks leven met Ketogeen Dieet Therapie. Ook tijdens de vakantie gaan we dit jaar door. Kijk vooral verder op deze website voor meer informatie en lekkere recepten.
Geniet ondertussen van de zomer!

Ook interessant

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet