De Telegraaf “Dieettherapie tegen epilepsie”

De Telegraaf “Dieettherapie tegen epilepsie”

Mooi interview van de ouders van Laura in de grootste krant van Nederland. Zij volgt al 6 jaar ketogeen dieet. Volgens ouders Annelies en Kees het enige dat helpt. Zij hebben aan dit interview meegewerkt om Ketogeen Dieet Therapie meer bekendheid te geven onder ouders. Wanneer er mee gestart wordt kan dit voor de ontwikkeling veel uitmaken. Lees het interview.

Bron: https://www.telegraaf.nl/lifestyle/1364263224/dieettherapie-kan-helpen-tegen-epilepsie

Ook interessant

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet