Internationale Epilepsiedag

Internationale Epilepsiedag

Elke jaar, op de 2e maandag in februari (zo dicht mogelijk bij Valentijnsdag), wordt Internationale Epilepsiedag gevierd. 14 februari is het weer Valentijnsdag. Dit jaar valt Internationale Epilepsiedag op dezelfde dag als Valentijnsdag. Wist je dat St. Valentijn de beschermheilige is van epilepsie? Het doel van de Internationale Epilepsiedag is aandacht vragen voor epilepsie en de behandeling ervan. Dat is hard nodig! Hoe leuk is het om aandacht te vragen voor Ketogeen Dieet Therapie als epilepsie behandeling door middel van een lief gebaar met een heerlijke ketogene hartjes taart of mooie hartjes chocolade. Matthews Friends Nederland en Vlaanderen wenst iedereen een fijne en liefdevolle dag toe op 14 februari! Kijk bij de recepten voor de taart, de chocoladehartjes en nog meer lekkers!

Ook interessant

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet