Ketokaart

Op de ketokaart zijn alle specialistische centra voor Ketogeen Dieet Therapie aangegeven. Met een klik op het icoontje bij de plaatsnaam vind je alle informatie.

Afdeling kinderneurologie/ Ketoteam /
Poli kinderneurologie
Wytemaweg 80
3015 CN Rotterdam

Amalia Kinderziekenhuis

Geert Grooteplein Zuid 10

6525GA Nijmegen

Routenummer 785 van de polikliniek

Interne Geneeskunde / Dienst metabole ziekten

Postbus 9101, 65oo HB  Nijmegen

Huispost 433

Geert Grooteplein Zuid 8

6525GANIJMEGEN

Ingang Radboud Apotheek, route 433

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet