Pannenkoeken en muffins

Pannenkoeken en muffins

We kunnen ons voorstellen dat na een hele dag buiten Carnaval (Karnaval in het Vlaams) dat je kind op ketogeen dieet hongerig is en je als ouder net even geen zin hebt om te koken. Ook dan zijn er heerlijke en gemakkelijke gerechten die je je kind als maaltijd kunt aanbieden. Dek aan een heerlijke hartige kaas of spek pannenkoek of een hartige kaasmuffin. Deze gerechten kun je van te voren bereiden en invriezen. Zo grijp je nooit mis! Ook handig voor een luie zondag of drukke zaterdag! Kijk bij de recepten voor 4 lekkere pannekoeken en muffins.

 

Ook interessant

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet