Welkom 2024!

Welkom 2024!

Knallend gaan we het nieuwe jaar 2024 verwelkomen! Traditiegetrouw horen daar oliebollen en appelbeignets bij. Zoek op onze website bij de recepten onder “speciale gelegenheden” naar de keto recepten voor deze favorieten

Het Bestuur en alle adviesleden wensen iedereen een gezellige en knallende Oudejaarsavond en een gezond 2024 toe!

Ook voor 2024 hebben wij weer mooie plannen!

Ook interessant

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet