Emma Williams gaat met pensioen

Emma Williams gaat met pensioen

Vandaag, 7 juni 2023,  heeft Emma Williams, moeder van Matthew laten weten dat zij volgende maand met pensioen gaat. Emma heeft de stichting Matthews Friends in Engeland in 2005 opgericht en al haar verdriet en frustratie ten positieve ingezet voor kinderen als Matthew om er voor te zorgen dat zij  WEL betere toegang zullen hebben tot ketogeen dieet therapie. Zij is als persoon en moeder van Matthew een inspiratie, vraagbaak en criticaster geweest voor velen. Zij heeft samen met de Charlie Foundation ketogeen dieet op de medische agenda gekregen, veel onderzoek gesponsord en de tweejaarlijkse internationale congressen georganiseerd, zelfs midden in coronatijd. Dit deed zij op onnavolgbare wijze. Het jaarlijkse Ketocollege is inmiddels HET instituut voor goede scholing van professionals. Emma heeft er mede voor gezorgd dat wij een Nederlandstalige versie hebben kunnen opzetten voor ouders en professionals in Nederland en België.

Emma wil, nu het nog kan, veel tijd doorbrengen met Matthew en verhuist naar een mooi nieuw huis op het platteland. Het is haar en haar gezin ZO gegund! We gaan haar natuurlijk erg missen, ook haar onnavolgbare schaterlach en haar enorme energie waarmee ze alles deed. Het bestuur en alle leden van de (medische) adviesraad zijn Emma veel dank verschuldigd en wensen haar een hele fijne tijd toe met iedereen die ze lief heeft.

 

Ook interessant

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet