Nieuwsbrief 3, december 2022

Nieuwsbrief 3, december 2022

We sluiten het oude jaar af en begroeten een nieuw jaar.
Het bestuur is erg content dat we dit jaar een aantal nieuwe experts en diverse ouders hebben gevonden die zich in willen zetten voor onze mooie missie.
Lees in onze nieuwsbrief over een aantal van onze activiteiten in 2022 en de persoonlijke verhalen over hoe je om kunt gaan met ketogeen dieet therapie met de feestdagen.


Bekijk de nieuwsbrief

Ook interessant

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet