Sint Maarten

Sint Maarten

11 November is de dag dat mijn lichtje schijnen mag!
Op veel plaatsen in Nederland en Belgie komen de kinderen langs de deuren voor Sint Maarten, dus is het fijn als je ook wat kunt uitdelen aan kinderen die behandeld worden met ketogeen dieettherapie. Tijd om koolhydraatarm snoep in huis te halen. Maak er een gezellige avond van met elkaar.
Op de foto’s:
Belvas Cocoa Hearts, zonder toegevoegde suiker – 0,7 gram kh per bonbon, ratio 3,1:1
(oa te koop bij Oxfam en Ekoplaza)

 

Boost ball chocolade – 4,5 gram kh per bonbon, ratio 1,9:1 (oa te koop bij AH)

 

Cheese pop – 0 gram koolhydraten, ratio 1,2:1 (oa te koop bij AH, Jumbo, Plus)

Look o look eetpapier – 1,8 gram koolhydraten per eetpapier (te koop in de supermarkt)

 

Keto hero dark chocolade – 4 gram koolhydraten per 15 gram (2,6 gram daarvan zijn polyolen, bespreek met je diëtist hoe je deze meeberekent in je dieet) (oa te koop bij www.mecado.be, www.afvallenmetbregje.nl en www.dieetwebshop.nl

Ook interessant

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet