Steun ons gratis met online winkelen via Doelshop.nl

Steun ons gratis met online winkelen via Doelshop.nl

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan uw hulp goed gebruiken! Matthews Friends is opgezet voor mensen die Ketogeen Dieet Therapie volgen of overwegen. Voor henzelf, hun kind of de behandelaren. Op onze website delen wij informatie. Dit kost jaarlijks een flink bedrag. Met donaties via doelshop.nl willen wij daarvoor geld ophalen.

Hoe het werkt                                                                                                                                 Via DoelShop.nl kun je gratis doneren door te winkelen bij alle aangesloten webshops. Je hoeft alleen maar op een webshop (zoals Bol.com, Coolblue, Booking.com en nog veel meer) te klikken en daar een aankoop te doen. De webshops betalen de donatie, jij betaalt dus niets extra en bij elke aankoop kun je zelf kiezen welk doel je steunt. Zo worden commerciële winsten naar maatschappelijke projecten herverdeeld.

Waar komt deze donatie vandaan?                                                                                      Webshops betalen een commissie als je bij DoelShop.nl begint met winkelen, omdat zij zien dat Doelshop je heeft doorgestuurd. Als je vervolgens iets koopt, ontvangt Doelshop een commissie en zet deze om in een donatie – voor jouw gekozen doel. Dit is vaak een percentage van het aankoopbedrag, soms een vaststaand bedrag (bijvoorbeeld in het geval van een verzekering of telefoonabonnement).

Weet altijd welk doel je steunt                                                                                                  Boven aan het webshop-overzicht zie je altijd welk doel wordt ondersteund zodra je gaat winkelen. Je kunt dit op elk moment zelf wijzigen. Wanneer je bent ingelogd wordt het door jouw gekozen doel altijd bewaard.

Dus STEUN ONS en ga naar doelshop.nl en kies als doel: Matthews Friends, Nederland en Vlaanderen en ga dan naar de webshop waar je online wilt winkelen.

Alleen met jouw hulp kunnen wij aan onze missie werken.

 

Ook interessant

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet