Suikervrij voor epilepsie in januari

Suikervrij voor epilepsie in januari

Doe mee met de suikervrije challenge van Matthews Friends NL/VL in januari 2024. Eet een maand lang geen geraffineerde suiker zoals koekjes, snoep, taart, frisdranken.

Patiënten met een ketogeen dieet mogen geen of weinig suikerrijke producten. We dagen daarom gezinsleden, familie, klasgenoten en collega’s uit om een maand geen geraffineerde suikers te eten. Doe mee en steun kinderen en volwassenen met een ketogeen dieet.

Kijk op onze website  voor recepten en tips. Hou de Instagram pagina in de gaten voor nieuws.

Doe je mee en begin je 2024 met een goed voornemen. Deel je ervaring en help zo bewustzijn te vergroten voor epilepsie en het ketogeen dieet.

Ook interessant

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet