Nieuwjaarswens 2023

Nieuwjaarswens 2023

Het bestuur en vrijwilligers van Matthews Friends Nederland en Vlaanderen willen iedereen een goed keto-nieuwjaar wensen! Ook dit jaar kun je op ons rekenen.

Ondanks dat wij geen geld uitgeven aan vergoedingen voor bestuursleden hebben wij wel veel kosten aan het onderhoud van onze mooie en informatieve website. Je kunt ons helpen door donateur te worden. Dan ontvang je 2x per jaar onze nieuwsbrief.
Steun ons en doneer 23 euro voor 2023!
Wij zijn dankbaar voor elke steun/bedrag.

Ook interessant

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiënten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet