Chocolaatjes met hazelnoten

Van HARTE aanbevolen Ratio 3.0 : 1 15 stuks IngrediĆ«nten: 100 gram chocolade met 85% cacao 42 gram kokosolie 20 gram hazelnoten vloeibare zoetstof Overige benodigdheden: Pan of steelpan, vuurvast schaaltje, siliconen vormpjes met hart figuurtjes Bereidingswijze: – vul een pan of steelpan met de helft met water. Verhit het water maar deze hoeft niet […]

Disclaimer

De inhoud van de Matthews Friends Nederland en Vlaanderen (MF NL-VL) website is samengesteld door medische professionals, in samenwerking met ouders en patiƫnten die Ketogeen Dieet Therapie (KDT) volgen of gevolgd hebben.

De informatie op de site kan en mag niet gebruikt worden als vervanging van het advies en/of de behandeling die u krijgt van uw eigen medische team.

KDT vereist de expertise en begeleiding door een multidisciplinair team, MF NL-VL staat niet achter het zelfstandig opstarten van welke vorm van KDT dan ook zonder medische begeleiding. Wij raden dit ten zeerste af.

Zoals bij elke medische behandeling heeft KDT bijwerkingen, in het bijzonder wanneer ook medicatie wordt gebruikt en/of wanneer er sprake is van een complexe medische situatie.

Matthews Friends Nederland en Vlaanderen kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze waarschuwing wordt genegeerd.

Overleg ALTIJD eerst met uw EIGEN behandelteam voordat u iets verandert of toevoegt aan uw dieet